Muziek voor kinderen en jongeren!

Popkoor “Sing Out Loud”

Over Sing Out Loud

In september 2012 startte muziekpedagoog Bert De Cock een nieuw project binnen vzw Muzikids. Er werden vier zangeressen gezocht voor de opstart van een kersvers popkoor. Al snel begon het koor te groeien en we moesten dan ook op zoek naar een grotere repetitieruimte. Sinds 2014 repeteren we wekelijks in het ontmoetingscentrum van Leeuwergem. De repetities gaan door op zondagvoormiddag van 10 tot 12 uur.

Sing Out Loud bestaat momenteel uit 17 enthousiaste en getalenteerde zangeressen. Het koor brengt een gevarieerde mix van meerstemmige pop-, film- en musicalmuziek. Naast de jaarlijkse concerten in eigen beheer, treedt het koor ook op voor privé-evenementen en voor grotere organisaties.  Zo traden we reeds op bij tal van jubilea en huwelijken, zongen onder begeleiding van een orkest en luisterden de opening van het vernieuwde Zottegemse stadscentrum op.

In 2015 stonden we in de opnamestudio voor de opnames van onze allereerste cd “Stars”. De opbrengst van dit album werd geschonken aan het Kinderkankerfonds K.O.E.S.T.E.R..

Nieuwe leden? 

Het koor is een “gesloten” koor, wat wil zeggen dat we slechts nieuwe leden toelaten na een korte zangproef. Indien je hiervoor geslaagd bent, ben je verzekerd van “levenslang” lidmaatschap. Door deze zangproef willen wij de kwaliteit van ons koor blijven garanderen.

Wens je deel uit te maken van dit schitterende koorproject, neem dan contact op via info@muzikids.org

Repetities 

De repetities gaan door in het ontmoetingscentrum van Leeuwergem (adres: Gentse Steenweg 306, 9620 Zottegem) op zondagvoormiddag (10u tot 12u).

Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. We verwachten enkel regelmatige aanwezigheid tijdens de repetities. 

 


Foto’s

 

Video

Popkoor Sing Out Loud
Zomerkamp 2018

    22 tot 27 juli 2018

    Inschrijven: Music Mania

    Op Facebook


    Bezoek & Like onze Facebook-pagina!

    Like ook onze website: